De beste kant van Schoonmaakadvies Lelystad

Behalve ons ruime ervaring in de schoonmaak bezit Handy-Clean schoonmaak bekwaam opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Wegens het MKB, instellingen, scholen en VVE's in Lelystad verzorgen we dit glazenwasser en een gevelreiniging zonder tussenkomst aangaande onderaannemers.  

Bent u dan ook juiste orienteren een andere vloer daar u dan ook verwacht het de vloer ook niet verdere te redden kan zijn? Wacht vervolgens ook niet meer..... Handy-Clean mag een vloe...

Betreffende SVS gediplomeerde glazenwassers onderhouden wij wegens onze opdrachtgevers de glasbewassing in Lelystad en omgeving. Door middel van onze eigen hoogwerker reinigen we op een veilige methode alle moeilijk bereikbare en goede ramen.

Door een gevelreiniging leveren wij de gevel wederom in de oorspronkelijke staat. Na het reinigen kunnen we een gevels ook impregneren, opdat die vuilwerend is.

Een espressobar met onze officemanager verwelkomt jouw in de entree. Betreffende gebruikmaking betreffende gezonde materialen en veel drinkglas in het pand willen we laten bemerken wie wij bestaan: no nonsens, creatief en doorzichtig.

0342-760500 Heeft u ons belangstelling? Of bezit u dan ook een echt schoonmaakadvies nodig? Neem vervolgens aanraking met het op. U dan ook kunt ons eenvoudig bereiken via mail, telefoon ofwel contactformulier. Neem contact op

Iemand onderdeel van gevelreiniging is het verwijderen van graffiti-tekst en leuzen maar ook het verwijderen aangaande oude verflagen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door eigen gediplomeerd personeel.

0342-760500 Bezit u dan ook ons belangstelling? Ofwel bezit u dan ook ons echt schoonmaakadvies nodig? Neem dan contact met ons op. U kan het eenvoudig bereiken via email, smartphone ofwel contactformulier. Neem contact op

De adviseurs betreffende Atir ogen bekend mits gespecialiseerde experts met ons buitengewone nieuwsgierigheid en passie wegens de schoonmaakbranche. Vanuit de markt oplopen wij retour dat de adviseurs doortastend, origineel, kritisch, constructief en doelgericht zijn.

Handy-Clean schoonmaak & bedrijfsdiensten, al meer dan 35 jaar een begrip op dit gebied over glasbewassing in Lelystad.

Tijdens de glasbewassing mogen we ook de kozijnen reinigen. Hierdoor houd u niet slechts ons schone uitstraling over de gevels, maar hoeft u dan ook tevens minder veelal te schilderen.

Alang de klanten oplopen ons op maat gemaakte prijsopgave. Niet op basis here over het reeks vierkante meters, maar met de hand met hetgeen er zeker schoongemaakt dient te worden.

Met duidelijke communicatielijnen en een flexibele inzet van onze collegas beschikken over we een gelegenheid capaciteit te afleveren anti gunstige prijzen. 

Door de persoonlijke invalshoek kunnen wij de wensen vertalen naar ons doeltreffend en duidelijk werkschema. Wij snappen dat ons opgeruimd resultaat cruciaal is een rustige werk- ofwel woonomgeving.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *